Ankara'da tarihi bir gece

297 izlenme 21 Nisan 2022
Reklamlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, faturasını ödemediği için elektriğinin kesildiğini duyurmuştu. Kılıçdaroğlu, kesintinin ardından karanlıkta basın toplantısı düzenledi. Kılıçdaroğlu, "Devletler insanların temel ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüdür. İşte ben bu aç gözlü politikacıların yarattığı karanlığa karşı ayaktayım. Bu eylemin sivil itaatsizlik çağrısı değil bir direniştir. Bu sizin hakkınızı arama mücadelemdir" dedi.

Yılbaşında elektriğe yapılan fahiş zamma tepki gösteren ve 'Erdoğan düzenlemeyi geri çekene kadar hiçbir elektrik faturasını ödemeyeceğini' açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriği bugün kesilmişti.

CHP Lideri, elektriğinin kesilmesi sonrası saat 21'i işaret ederek açıklamaya yapacağını duyurmuştu.

KILIÇDAROĞLU, KARANLIKTA KONUŞUYOR

Kılıçdaroğlu, saatler 21'i gösterirken; kameraların karşısına geçti.

  • Eşimle birlikte bir hafta boyunca karanlıkta kalacağız. Adalet için bu ülkede kilometrelerce yol yürüdüm, şimdi karanlıkta oturacağım. Bu dünyada tüm demokratlara sesleniyorum: Samimilerse onlarda halkları için harekete geçsinler.

ERDOĞAN'A SESLENDİ

  • Erdoğan'a sesleniyorum enerjiye yaptığın zamları geri çek. KDV'yi sıfırla. Kimse merak etmesin karanlıkları aydınlığa çıkaracağız. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cengiz'in oteline 50 milyon TL 'teşvik' Erdoğan helallik istedi Burası Kayseri, AK Parti'nin kalesi. Emeklilere 1.100 TL